Historien om Harmonikagruppen

i 2018 var der åbent hus på Seniorværkstederne. I et af lokalerne var der lagt et stykke papir, som man kunne skrive sig på om der var en musisk interesse.

Efter denne dag var der skrevet 3 personer på sedlen. Fra bestyrelsens side, eller hvem der havde ansvaret for dette, skete der ikke noget.

Henning tog kontakt til foreningens formmand, for at høre nærmere. Rasmus fandt papiret frem og gav det til mig med en kommentar at det kunne jeg nok klare.

Ok, jeg ringede til de 2 andre, Arne og Poul.

Vi satte os sammen og drøftede mulighederne, og så var vi startet. indenfor det første år blev stoppede Poul. Der var i 2019 også åbent hus, og her meldte Rita og Ole sig på holdet.

Under Corona tiden var der ikke noget åbent hus, og aktiviteterne i gruppen meget begrænset indtil vi fik lov at samles igen. Vi er derefter kommet op på 10 medlemmer ialt, og er er udvidet med både guitar, tromme og banjo.

Repetoieret er sammensat af medlemmerne på en demokratisk måde. Det indeholder lidt rene melodier uden sang, og de fleste melodier er med sang. der er lidt irsk, svensk og dansk musik samlet.